Tervetuloa mukaan – tämä webinaari on sinulle!

Ratkaisut hankinnan arkipäivän haasteisiin: kilpailutukset ja sopimushallinta

Kilpailuttamisen ja sopimushallinnan arkeen kuuluu monia aikaa kuluttavia ja vaikeasti hallittavia työvaiheita. Seuraavassa webinaarissa kerromme, kuinka näitä töitä voidaan helpottaa.

Asiantuntijat vastaavat myös osallistujien kysymyksiin aiheeseen liittyen - rullaa alaspäin, niin löydät puhujaesittelyt ja lisätietoa.

Voi että, tilaisuus on päättynyt!

Ratkaisut hankinnan arkipäivän haasteisiin -webinaarisarjan ensimmäinen webinaari tuli päätökseen keskiviikkona 26.5.2021. Sarjan seuraavien webinaarien ajankohdat julkistetaan myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Ensimmäisessä webinaarissa puhuivat nämä innoittavat asiantuntijat:

Sanni Laine-Luoto

Aikataulukontrolli, vuoropuhelu tarjoajien kanssa ja automaattiset vertailut tuovat tehoa arkipäiväisiin tehtäviin.

Sähköinen tarjouspyyntö helpottaa sekä toimittajapuolen vastaamista että ostajapuolen projektihallintaa kaikissa kilpailutuksen vaiheissa.

sanni.laine-luoto@citrus.fi
Johtaja, SaaS-palvelut

Citrus Solutions Oy

Jussi Karttila

Modernin sopimushallintaratkaisun avulla sopimusten hallinta ja arkistointi on helppoa ja tehokasta.

Tekoälyn hyödyntäminen, googlemainen haku ja pankkitason tietoturva ovat ominaisuuksia, jotka ovat tehneet Zefortista markkinoiden nopeinta vauhtia kasvavan sopimushallintaratkaisun.

+ Varaa demo +

CEO
Zefort Oy

Noventia-palvelu (logo)

Noventia-ohjelmisto on verkon välityksellä käytettävä palvelu hankinnan ammattilaisille. Ohjelmiston työkalut tarjoavat tehokkaan tavan hoitaa hankintatyöhön kuuluvia tehtäviä kilpailutusten, toimittajahallinnan ja hankintasopimusten hallinnan parissa. Työkalut ovat helppokäyttöisiä ja ne soveltuvat joustavasti hankintatoimen töihin yrityksen toimialasta riippumatta.

Zefort Oy (logo)

Zefort on tekoälyyn perustuva pilvipalvelu, joka vastaanottaa, käsittelee ja tallentaa kaikenlaisia sopimuksia. Zefort tallentaa ja arkistoi kaikki sopimuksesi pilvipalveluun turvallisesti ja ilman vaivannäköä. Voit selata sopimuksia, hakea avainsanoja, jakaa pääsyoikeuksia tiimillesi ja pysyä ajan tasalla automaattisten muistutusten ansiosta.