Noventia - ratkaisuja hankinnan arkipäivän haasteisiin

Noventia on verkon välityksellä käytettävä pilvipalvelu, jonka avulla hankinnan ammattilaiset voivat hoitaa hankintatyöhön kuuluvia tehtäviään. Toimittajahallinnan, kilpailutusten ja sopimushallinnan tehtäviin kehitetyt työkalut ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat joustavasti eri toimialoille.
 

Helposti liikkeelle

  • Työkalut ovat hyvin helppokäyttöisiä. Aiempaa kokemusta sähköisistä työkaluista ei tarvitse olla. Ohjelmisto auttaa työskentelemään omien tehtävien parissa entistä tehokkaammin.

Palvelu on heti käytettävissä

  • Raskasta käyttöönottoprojektia ei tarvita: avaamme asiakasyritykselle oman käyttäjätilin, jonka jälkeen pilvipalvelun käyttö voidaan aloittaa heti.

Autamme vauhtiin

  • Käytön alkajaisiksi tutustutamme uudet käyttäjät työkalujen mahdollisuuksiin. Kokeneet sähköisen hankinnan asiantuntijat ja ammattitaitoinen oma Helpdeskimme palvelevat käyttäjiä myös myöhemmin käyttöön liittyvissä kysymyksissä.
“Sähköisen tarjouspyynnön kautta kaikki tarjoukset ovat samanmuotoisia. Prosessi on läpinäkyvä ja yhtäaikainen kaikille toimittajille. Etenemistä voidaan seurata ja tarvittaessa voidaan ohjata toimittajaa tarjouksen tekemisessä oikeaan suuntaan jo prosessin kuluessa, joka säästää aikaa. Mahdolliset muutokset voidaan tehdä suoraan tarjouspyyntöön ja tieto menee kaikille yhtä aikaa." Lisää asiakaskommentteja löydät osoitteesta www.noventia.fi
“Eniten omaa työntekoa nopeuttaa vertailu, koska sen saa suoraan järjestelmästä napin painalluksella. Käytän työkaluja menestyksekkäästi sekä suorien että epäsuorien kategorioiden kilpailutuksessa." Lisää asiakaskommentteja löydät osoitteesta www.noventia.fi

Noventian kiitelty asiakaspalvelu on arkisin käyttäjien tukena

Arkisin päivystävä asiakaspalvelumme vastaa ilomielin toimittajien ja hankinnan ammattilaisten teknisiin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa aina arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-16.

helpdesk@noventia.fi

+358 10 23 900 55

Vastaamme sinulle Turusta ja Tampereelta!

Noventian Helpdesk palvelee Ma-Pe klo 8-16

Kyllä, haluan ratkaista arkipäivän haasteita.